28 Ekim 2009 Çarşamba

Balina penisi derisi, elmas ve altın kaplama jip

Balina penisi derisi, elmas ve altın kaplama jip

Koltukları balina penisi derisiyle kaplanmış, elmas ve altın kaplama , el bombasına dayanıklı 4x4 jip, 1.6 milyon dolara satışa sunuldu.


Üretici firma, vaktiyle Çar II. Nikola ve Sovyet liderler Vladimir Lenin ve Lev Troçki için zırhlı araç üretmesiyle biliniyor.

Bu nedenle Dartz Prombron Kızıl Elmas Serisinde sunulan ultra-lüks zırhlı araçların 'bayanlar arasında çok popüler olduğu' ifade edilerek, reklamda Çar Nikola, Vladimir Lenin ve Lev Troçki'nin fotoğrafları ile birlikte "Onlar kullandılar. Siz de kullanabilirsiniz. Onlar test etti. Siz emin olun. O (bayan) istiyor. Siz alın" sloganı kullanılmış.

Çok hafif karbon kökenli çok sağlam liflerden oluşan bir malzeme olan ve zırh yapımında kullanılan kevlar ve kurşun geçirmez camlarla birlikte, 3.7 ton ağırlığındaki yakut kırmızısı araç, 840 beygir gücüne sahip motoru sayesinde, 240 kilometreye kadar çıkabiliyor.

Aracın koltukları, en yumuşak derilerden biri olan balina penisi derisiyle kaplanmış. Ayrıca bu aracı alanlara Rus araba üreticisi RussoBaltique tarafından üretilen dünyanın en pahalı votkasından üç şişe hediye edilecek.

Otomotiv uzmanı Jon Quirk, "Bu yeni bir girişim değil. Sadece bir prototip gösteriyorlar ve sınırlı sayıda yapıyorlar. Moskova'da elit bir kesim var ve rahatça böyle bir araca para harcayabilirler" diyor.

Balina penisi derisi, elmas ve altın kaplama jip

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Lida