18 Kasım 2009 Çarşamba

İster evde ister ofiste


Ödüllü tasarım, üstün teknolojik özellikler
17 Kasım 2009 Salı, 10:21

Siemens Gigaset’in yeni DECT telefonu Gigaset SL780, ödüllü tasarımı, büyük ekranı ve teknolojik özellikleri ile eviniz ya da ofisiniz için mükemmel bir seçim sunuyor..

Siemens Gigaset’in gerçek metal kullanılarak üretilen ilk ev telefonu olan SL780’in Red dot ve IF Tasarım ödülü bulunuyor. Yeni menü konseptinin yanı sıra SL780, ergonomik tuş takımı ve kullanıcı dostu renkli büyük ekranı ile fark yaratıyor. Telefonun ortasında yeralan navigasyon tuşu sayesinde menü de gezmek daha da kolaylaşıyor. TFT 256.000 bin renkli büyük ekran tam bir görsel şölen sunuyor.

ECO Mode plus özelliği de bulunan SL780, sadece telefon çaldığında sinyalleri aktive ederek çevreye radyasyon salınımını da ciddi oranda düşürüyor.

Gigaset SL780 , 500 kişilik adres defteri ile evde olduğu kadar ofis içinde ideal bir telefon. Sözkonusu kontaklar mini usb kablosu ya da bluetooth ile PC ile senkronize edilebiliyor.

Siemens Gigaset SL780 ECO DECT teknolojisi sayesinde diğer telefonlara oranla yüzde 60’a varan oranda enerji tasarrufu sunuyor. Bu oran telefonun ECO Mode Plus özelliği açıldığında yüzde 80’lere kadar çıkıyor. Ayrıca ECO DECT plus özelliği kullanıldığında telefon evin neresinde olursa olsun sinyal gücü tamamen kapanıyor ve telefon çaldığında ya da arama yapıldığında devreye giriyor. Böylece çevreye yayılan radyasyon telefon kullanılmadığında sıfıra yakın düşürülüyor.

SL780’in yazılım güncellemesi ya da yeni fonksiyon eklenmesi internet üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Lida