2 Kasım 2009 Pazartesi

N900'ü Bırak N920'ye Bak


Nokia N900 piyasaya çıkmadan,N920'nin ilk fotoğrafı ortaya çıktı.Dokunmatiği piyasayı saNokia'nın Linux kullanan dokunmatiği N900,daha piyasaya çıkmadan devamı ortaya çıktı!İşte bu sayfada N920'nin ilk fotoğrafını görüyorsunuz.
Bu tür casus fotoğraflara her zaman güven olmasa da bu fotoğraf oldukça gerçek duruyor.Özellikleri hakkında da bilgiler var.İşletim sisteminin güncellenmiş sürümü olan Mameo 6 kurulu bir telefon bu.

iMobile365 kaynaklı fotoğrafta görülen N920'nin oldukça güçlü bir işlemcisi ve pek çok özelliği olduğu söyleniyor.En dikkat çekici yanı ise 4.13 inçlik dev ekranı.Bu ekran Nokia'dan iPhone'daki kadar iyi bir dokunmatik his bekleyenleri memnun edebilir.Zira bu sefer kapasitif ekran kullanılmış.N97 benzeri QWERTY klavyeli tasarımlardan tamamen kopmuş telefonun klavyesi bulunmuyor,sadece dokunmatik.
Bununla çelişen bir bilgi ise NokNok.tv'den geliyor.İddialarına göre fotoğraflar yanlış anlaşılıyor ve bu modelin bir klavyesi de olacak.Aynı kaynak N920'nin çok güçlü donanım özelliklere sahip olacağını ve esas rakibinin HTC HD2 olacağını belirtiyor.Muhtemelen 1Ghz Snapdragon işlemcisi olacak.

Gerçek olsa da N900 almaya niyetlenip de N920'nin kapasitif ekranını duyunca kararını gözden geçirenler ise nefeslerini tutmasalar iyi olur.Çünkü bu telefon yakın zamanda piyasada olmayacak.

llayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Lida